Despre ESSAVE

Misiunea noastră

Născut din pasiune pentru frumos, brand-ul ESSAVE are misiunea de a oferi tuturor femeilor încredere în sine, șansa de a se simți frumoase în fiecare zi și posibilitatea unei schimbări de look rapide, ușoare și originale.

Despre ESSAVE

Beneficii | Despre ESSAVE

De ce să alegi ESSAVE?

Fibre de ultimă generație

Toate produsele noastre sunt create din ultima generație de fibre sintetice termorezistente, ce imită perfect părul natural. Nu prezintă luciu inestetic, se pot coafa cu foehnul, placa de păr sau ondulatorul până la 180°C, respectiv 200°C la perucile din gama VIP.

Wig stand pink
Efect natural

Perucile din Gama DELUXE prezintă un scalp fals creat în zona cărării, ce le face nedetectabile și
le oferă un plus de naturalețe.
Gama VIP este reprezentata de perucile front lace la care fibrele sunt introduse manual pe o dantelă fină.

Precoafare rezistentă

Perucile, cozile și extensiile sunt precoafate, ceea ce înseamnă că ele își păstrează forma părului, drept sau ondulat, chiar și după ce sunt spălate sau după purtări multiple. Nu va fi nevoie să pierzi timp în stilizarea coafurii de fiecare dată.

Ușoare și confortabile

Fibrele sintetice sunt mai ușoare decât părul natural, astfel încât, indiferent de produsul ales, acesta va fi comfortabil de purtat ore îndelungate. În plus, perucile sunt realizate pe treșe deschise ce permit o bună circulație a aerului.

Poze și Video reale

Toate pozele și videoclipurile pentru peruci sunt realizate de noi, cu modelul pe care urmează să îl comanzi. Pentru cozi și extensii, putem trimite la cerere poze sau video reale cu produsul pe WhatsApp, astfel încât să fii sigură de alegerea făcută.

Consultanță permanentă

Îți oferim asistență în alegerea modelului dorit din momentul în care decizi să achiziționezi un produs ESSAVE, dar și după ce acesta ajunge la tine. Vei primi informații utile despre aplicare, întreținere corectă și diverse trucuri pentru a arăta cât mai natural.

În culise

Echipa ESSAVE

IMG E3589

Founder

Vanessa ILIE

Consider că fiecare femeie are dreptul să se simtă frumoasă în fiecare zi și să aibă încredere în ea că poate cuceri lumea. Dacă pot contribui cât de puțin la acest lucru în viața unei femei, consider că mi-am îndeplinit scopul.

2 1

Manager

Alexandra Cotfas

Reduceri de până la 50% la toate produsele