Comenzi & Livrare

Plasarea comenzilor

Comenzile pot fi plasate prin intermediul website-ului, telefonic sau pe WhatsApp la numerele de telefon afișate la secțiunea Contact. În momentul plasării unei comenzi, vă exprimați acordul asupra Termenilor și Condițiilor, așa cum sunt acestea descrise pe website-ul nostru.

Fiecare comandă va fi confirmată telefonic înainte de predare către firma de curierat. În cazul în care nu reușim să vă contactăm la numărul de telefon din comandă, nu vom putea trimite produsul către dumneavoastră.

Dacă în urma plasării unei comenzi și a confirmării telefonice, vă răzgândiți asupra produselor comandate, integral sau parțial, vă rugăm să ne anunțați telefonic cât mai repede cu putință. Vom încerca să facem modificările necesare înaintea predării lor către firma de curierat. În cazul în care acestea au fost deja predate curierului, nu mai putem modifica sau anula comanda. Produsele vor ajunge la dumneavoastră și va fi necesar să le trimiteți înapoi conform Politicii de returnare.

Livrarea produselor

ESSAVE oferă următoarele opțiuni pentru livrarea produselor:

  • GRATUIT – pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei, oriunde în țară prin firma de curierat rapid
  • Taxă de 20 lei – oriunde în țară prin firma de curierat rapid

Termenul de livrare este de 24-72 de ore de la procesarea și confirmarea telefonică a comenzii, având în vedere cele menționate mai jos.

Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-18:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de situații independente de voința noastră.

Puteți citi mai multe detalii la secțiunea Termeni și Condiții.